REFERENCE

EPS

Elektroprivreda Srbije EPS je najveća energentska kompanija u Srbiji i druga najveća kompanija u Srbiji posle Naftne Industrije Srbije NIS.
POSETITE STRANICU EPS-a

GOŠA FOM

Akcionarsko društvo Goša Fabrika opreme i mašina - GOŠA FOM A.D. je proveren i pouzdan partner za projektovanje, izradu, montažu, puštanje u rad i servisiranje opreme i mašina u oblasti enregetike, metalurgije i rudarstva.

POSETITE STRANICU GOŠA FOM-a

RTB BOR

Rudarsko-topioničarski basen Bor je jedini proizvođač bakra i plemenitih metala (zlata i srebra) u Srbiji. Svi proizvodi su berzanski i njihov kvalitet, tražnja, prodajne cene i uslovi trgovanja uređeni su pravilima koja propisuju svetske berze obojenih metala.

POSETITE STRANICU RTB BOR-a

NIS

Osnovne delatnosti NIS-a su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, promet naftnih derivata, kao i realizacija projekata u oblasti energetike.POSETITE STRANICU NIS-a

FRIKOM

Frikom je tržišni lider u proizvodnji i distribuciji sladoleda i smrznute hrane. Svoju lidersku poziciju Frikom održava kontinuiranim inoviranjem asortimana.POSETITE STRANICU FRIKOM-a

KP "Beograd put"

KP "Beograd put" je osnovala Skupština grada Beograda 1953. godine kao direkciju za potrbe grada Beograda. Od 1975. godine Direkcija za putebe je prerasla u RO "Beograd put", a od 1990. godine dobija status Javnog komunalnog preduzeća. Osnovna delatnot kroz proteklih šets decenija, a i danas je održavanje ulica i puteva Beograda.

POSETITE STRANICU KP "Beograd put"-a

FHB Beograd

Fabrika hartije Beograd je najstarija fabrika papira u Srbiji. Osnovana je 1921. godine. U sastavu Kappa Star grupe je od novembra 2008. godine. Proizvodni program čine ambalažni papiri Schrenz, Fluting i Testliner, na bazi 100% reciklirane stare hartije.


POSETITE STRANICU FHB-a

Impol D.O.O

Impol D.O.O iz Slovenske Bistrice je privredno društvo sa zavidnom poslovnom tradicijom koja datira još od 1825. godine, a preradom aluminijuma bavi se od 1950. Delatnost poslovne grupe IMPOL je prerada aluminijuma u valjane, presovane, vučene, kovane, i druge vrste proizvoda. Impolovi proizvodi se upotrebljavaju u automobilskoj i avio industriji, mašinogradnji, transportu, unutrašnjem dizajnu, elektroindustriji i gradjevinskoj industriji.

POSETITE STRANICU Impol D.O.O

KP "Beograd put"

KP "Beograd put" je osnovala Skupština grada Beograda 1953. godine kao direkciju za potrbe grada Beograda. Od 1975. godine Direkcija za putebe je prerasla u RO "Beograd put", a od 1990. godine dobija status Javnog komunalnog preduzeća. Osnovna delatnot kroz proteklih šets decenija, a i danas je održavanje ulica i puteva Beograda.POSETITE STRANICU KP "Beograd put"-a

Valjaonica Sevojno

Najveći deo proizvoda se plasira na inostrano tržište (87%) pri čemu prednjači tržište Zapadne Evrope. Naši poluproizvodi nalaze primenu u mašinogradnji, elektroindustriji, brodogradnji, petrohemiji, energetici, automobilskoj i procesnoj industriji, građevinarstvu i arhitekturi.

POSETITE STRANICU Valjaonica bakra Sevojno

RAPP ZASTAVA

Železara Smederevo

Kompanija Železara Smederevo d.o.o. čiji pogoni su smešteni u selu Radinac u blizini Smedereva, Šapcu i Kučevu poznata je u jugoistočnoj Evropi po proizvodnji čelika, toplo i hladno valjanih proizvoda i belog lima.


POSETITE STRANICU Železare Smederevo

Hemofarm

Primarna delatnost Hemofarma je proizvodnja visokokvalitetnih, bezbednih, efikasnih, i dostupnih generičkih farmaceutskih proizvoda primenom najsavremenijih tehnologija. Hemofarm proizvodi lekove svih farmakoterapijskih grupa i formi, od najjednostavnijih do najsloženijih.

POSETITE STRANICU Hemofarm-a