PARTNERI

Schaeffler grupa

Schaeffler grupa je vodeći globalni proizvođač ležaja opšte namene kao i usko specijalizovanih industrijskih ležaja. Schaeffler se sastoji iz tri celine: INA, LUK I FAG

INA Deutschland

INA je deo Schaeffler grupe, koji je specijalizovan za igličaste ležajeve. Pored njih u paleti proizvoda se nalaze i mehatronički sistemi, linearni sistemi za vođenje sa pripadajućim ležajima, klizni ležaji kao i kuglični ležaji za uležistenje navojnih vretena, kao i ležajne jedinice.

POSETITE STRANICU INA Deutschland

LuK Germany

LUK je deo Schaeffler grupe koji je specijalizovan za ležaje u automobilskoj i teretnoj industriji.

POSETITE STRANICU LUK GERMANY

FAG

FAG je deo Schaeffler grupe, koji je specijalizovan za kuglične, valjčane, konusno valjčane, bačvaste kotrljajne ležaje, kućista. Pored toga u paleti proizvoda su i razne konstrukcije čaura za montažu ležaja kao i potreban dodatni pribor za montažu / demontažu ležaja, kao i za monitoring ugrađenih ležaja. Dodatni pribor (izvlakači, hidraulične navrtke, uređaji za dijagnostiku, razne vrste grejača ...) je pod ingerencijom FIS (FAG Industrial Services)

POSETITE STRANICU FAG-a

SEMPERIT

Prizvodjac Hidraulicnih i industrijskih creva , transpotnih traka sa visegodisnjim iskustvom.i visokim kvalitetom prozvoda.

POSETITE STRANICU SEMPERIT-a

EATON

Korporacija sa velikim brojem firmi pod svojim krovom . Proizvodnja creva visokog kvaliteta AEROQUIP Hidraulicnih komponenti VICKERS.

POSETITE STRANICU EATON-a

ZVL

ZVL Slovačka je jedan od najvećih proizvođača ležaja u Centralnoj i Istočnoj Evropi. Legitimni je naslednik nekadašnjeg ZKL-ZVL koncerna, osnovanog u bivšoj Čehoslovačkoj 1923. godine. Oko 60% proizvodnog programa namenjeno je izvozu koji se realizuje kroz distributivnu mrežu u oko 90 zemalja. Osnovni proizvodni program čine kuglični, cilindrično valjkasti, buričasti i igličasti ležaji.

POSETITE STRANICU ZVL-a

HFB

HFB Wälzlager-Gehäusetechnik GmbH priprada vodećim proizvođačima kućišta za kotrljajne ležajeve i pogonskih delova (elemenata) za različite oblasti primene. Sedište firme je u Buchen-u u Nemačkoj, gde se ujedno nalazi i proizvodni pogon.

POSETITE STRANICU HFB-a